Huis te koop

Richtprijs 245000€

4 slaapkamers 171 vierkante meters

Immoweb code : 11150370
Immoweb code : 11150370

Overzicht

4 slaapkamers
171 vierkante meters bewoonbare ruimte
458 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Schitterend huis in Bois-d'haine! Ontdek dit huis met 2 gevels, een waar pareltje dat modern comfort en een serene sfeer combineert. De begane grond verwelkomt u met een veelzijdige inkomhal/kantoor, een ruime woonkamer verlicht door dakramen, een ultramodern uitgeruste keuken en een ultramoderne doucheruimte. Een flexibel bijgebouw en een terras nodigen u uit om onvergetelijke momenten te creëren.

Boven is een symfonie van vier lichte slaapkamers, elk met zijn eigen specifieke charme. Twee van deze slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping en bieden perfecte privacy, terwijl de 2e verdieping de andere twee herbergt, waardoor u uitzonderlijke flexibiliteit heeft om uw ruimte naar wens in te delen.

De kelder, een echte verb "Ervaar de magie van transformatie: uw toekomstige huis wacht op uw persoonlijke touch!

Welkom bij dit juweeltje in wording, een huis dat wacht tot uw visie zijn volledige potentieel onthult. Stel je voor dat je elke ruimte naar jouw smaak vormgeeft en het huis van je dromen creëert in een ruime en lichte omgeving.

De enorme volumes van dit pand bieden een leeg canvas voor uw meest gedurfde ideeën. Natuurlijk licht overspoelt elke hoek en vormt een ideaal canvas voor warme en uitnodigende woonruimtes.

De ideale nabijheid van voorzieningen, openbaar vervoer en scholen draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze toekomstige woning. Stel je voor dat je geniet van de rust van een rustige buurt terwijl je op slechts een s

Neem contact op